Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукВ началото на поредния протест срещу правителството в

...
Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукВ началото на поредния протест срещу правителството в
Коментари Харесай

Отровното трио: Разговаряхме за първи път с представители на Има такъв народ и Израви се.БГ

Снимка и видео: " Отровното трио ", фейсбук

В началото на следващия митинг против правителството в София тази вечер от " Отровното трио " разкриха нещо, което протестиращите чакаха да се случи.

Представители на партията на Слави Трифонов " ИТН " и на Гражданска платформа „ Изправи се.БГ " се участвали на първата работна среща на главните извънпарламентарни политически сили, които съгласно социологическите организации имат шансове за присъединяване в идващото Народно заседание. 

Това оповестиха от Отровното трио - Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, по чиято самодейност се организира срещата.  На нея бяха поканени и представители на Демократична България, написа

На срещата се стигна до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация, отвън властта, няма запас независимо да обезпечи надзор и наблюдаване над всички изборни секции в България и чужбина. Затова обединяване на ресурсите е действителна нужда, прецизират от Отровното трио. 

В хода на срещата е реализирано единодушие за основаване на обща мрежа от доброволци - наблюдаващи на изборния процес; бързо и транспарантно издание на заверени препис-протоколи от всяка секция; запазване на данните на два самостоятелни и предпазени сървъра и основаване на екипи от адвокати, които да обслужват в границите на целия ден постъпилите тъжби на жители.

Общо бе мнението на участниците, че недоверието в способността на днешното ръководство да организира честни и почтени избори изисква проведена гражданска опозиция. Предстои последваща работна среща, на която да се съгласуват още механизми за възпрепятстване на нарушаванията и изкривяването на резултатите на идните парламентарни избори, осведомят още от Отровното трио. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР